Helaas geen pups

Vandaag 31 maart hebben wij een echo laten maken van Noeska om te kijken of er pups groeien in Noeska haar buik.

Maar helaas is ze leeg.

In het najaar maar weer proberen.

Vandaag heeft er een geslaagde dekking plaats gevonden. Nu 30 dagen afwachten om te zien of Noeska drachtig is.

Vandaag op 8 januari 2022 heeft Noeska kennis gemaakt met Broer.
We zijn lekker aan de wandel geweest. Zodra Noeska loops word volgt er meer

Op 9 september is ons D nest geboren. Het zijn 4 teven en 2 reuen.
De kleuren zijn allemaal grauw.

Vandaag 9 augustus een echo laten maken en Yess Jente is drachtig

Op zondag 11 juli en maandag 12 juli heeft er een geslaagde dekking plaats gevonden tussen deze 2 toppers

We hebben gekozen voor de combinatie Guarda en Jente.
Beide HDA ED ,dwerggroei vrij.
Jente is DM vrij en Guarda DM drager.
Ook zijn van beide honden de DNA vastgesteld.

Op 18-5-2021 hebben wij Kaira op 10 jarige leeftijd moeten laten inslapen. Ze had een tumor in haar buik en ze kon niet meer.
Wij gaan jou missen!

C nest

We hebben een mooie pagina aangemaakt voor ons aankomende C nest 

Pups

De nestplanning is bijgewerkt.

We verwachten pups van Noeska en Pyke. Wat een spannende tijd weer. We weten dat Noeska drachtig is maar het word nog spannender hoe ze eruit komen, of ze gezond zijn ja/nee.

 

De nestplanning met Jente blijft staan alleen verschuiven we die naar het najaar. Ze is nu loops maar ivm de corona crisis lijkt het ons verstandig om het met Jente uit te stellen en hopen op een mooi nest met Noeska

B nest

Het B nest Is geboren op 3 november 2018.  En alle pups zijn  voorzien van nieuwe baasjes 

Jente Nederlands LSOHV Kampioen

Gisteren zondag 7 oktober zijn we met Jente naar de LSOHV show geweest in Woudenberg. We liepen niet mee met haar ivm haar dracht maar zijn wel heen geweest om de kampioens titel op te halen. Vanaf 1 januari 2017 konden we punten verzamelen met de shows die wij met haar gelopen hebben. We hebben veel shows met haar gelopen maar helaas telde niet alle showuitslagen mee. Maar nu hebben we de oorkonde binnen. Ben trots op Jente en mijzelf.  We hebben het mooi samen gedaan 

Jente drachtig

Vandaag 1 oktober 2018 zijn we met Jente naar de dierenarts geweest voor een drachtecho. Jente zit op dag 27 En er waren pups te zien op de echo. Als alles goed blijft gaan verwachten we begin november pups.

Jente loops

Op dinsdag 21 augustus is Jente loops geworden. We zijn vrijdag 24 augustus naar de dierenarts geweest voor de progesteron en uitstrijkje.  Haar progestron was nog veel te laag en het uitstrijkje was prima geen rare dingen te zien. Maandag gaan we weer naar de dierenarts. We houden jullie op de hoogte. Op maandag 3 september had Jente een progesteron van 10.2 dus wij met spoed naar België voor een dekking. Ik ben daar met Jente de hele dag geweest en mocht helaas geen dekking opleveren. Dus moest ik weer naar huis en gaat het niet volgens plan. De volgende dag goed nagedacht wat gaan we doen deze kans voorbij laten gaan of een andere reu vinden die gezond is en een lage verwantschap heeft met Jente. En dan ben ik heel erg blij met de LSOHV met het snelle meedenken en andere collega fokkers. En kwamen we bij Captain Rex of Megan's Pride uit. Een heel mooie en lieve reu en een mooie verwantschap. Dus gauw contact gezocht en ze was bereid mij te helpen en hebben we de dekmeester ingeschakeld om te helpen bij deze dekking. En Yess 2 keer hebben ze gekoppeld gestaan en hopen we over 28 dagen positief resultaat te zien op de Echo. Dus blijft nog even spannend......

7 april LSOHV jubileumshow 2018.
Vandaag vroeg vertrokken met mijn dochterje van 3 naar Bathmen om mee te doen samen met onze showhond Jente von Camelot. Om half 2 was onze dochtertje aan de beurt in Kind/Hond klasse en dat voor de eerste keer deed ze het met veel plezier en zijn ze 1ste geworden.
Daarna moest ik met Jente meelopen in de Openklasse teven. Wat veel concurrentie maar ook hier viel Jente weer op en zijn we 2de geworden. Daarna nog een keer 2de bij de Best teven van alle categorieën. Dus eigenlijk zijn wij weer super trots op Jente.


10-06-2018
Vandaag reizen we naar Elburg af om Jente te laten aankeuren.
Ze is goed gekeurd en mogen met haar nu gaan fokken.