Dit zijn de 4 knappe heren.

27 april 2021 zijn de dames en de heren van het C nest 1 jaar geworden. Deze 3 zijn de dames

Maandag 18 mei de pups zijn alweer 3 weken.
Wat gaat het hard en wat doen ze het goed. We hebben de speelruimte voor de pups wat uitgebreid en dat vinden ze ook wel weer leuk.

Op maandag 4 mei zijn de pups alweer 1 week oud. De eerste week is goed verlopen. Ze groeien elke dag en de kleuren worden steeds leuker.
Hierboven op de foto staan de 3 teven

Hierboven staan de 4 reutjes.

Candy het rode bandje

Ceasar het gele bandje

Coco het paarse bandje

Cenzo het blauwe bandje

Chevy het groene bandje

Captain King het oranje bandje

Cayra het roze bandje

Vandaag op koningsdag 2020 is er een 7tal geboren. 4 reutjes en 3 teefjes. De bevalling is goed gegaan en de pups doen het goed.
Het begon om 13:18 toen verloor Noeska wat vruchtwater. Ze was al druk aan het persen. Om 13:38 word de 1ste pup geboren. En o wat spannend compleet in zak en doet de pup het. Ja ik zie de poten bewegen. Gauw helpen met los maken en o wat een mooie kleur en een teefje van 438 gram bandje roze genaamd Cayra. Noeska gaat er even rustig bij liggen en je ziet haar genieten van haar gezonde pup. Om 14:58 word pup nr 2 geboren. Een beste zie ik, en klopt ook hij weeft 529 gram en heeft oranje bandje genaamd Captain King. Nr 3 volgt gauw om 15:27 komt een grauw reutje van 465 gram te wereld ,bandje groen en genaamd Chevy. Nr 4 komt ook weer vlot om 15:48 word ook een grauwe reu blauw bandje genaamd Cenzo van 418 gram geboren. Dan neemt Noeska even rust. Want nr 5 komt om 17:05 een mooi grauw teefje genaamd Coco van 442 gram en krijgt een paars bandje.
Dan wachten we weer even en komt nr 6 om 18:31 een mooi zwart reutje van 449 gram genaamd Ceasar en krijgt een geel bandje. En nu komt er nog 1 of blijft het bij 6. Dat was op de röntgenfoto niet zo goed te zien. Ik ga even met het gezin patat eten en daar hoor ik de pups piepen dus gauw kijken en ligt daar net geboren om 18:49 nr 7 ook een mooie zwarte maar dan een teefje van 485 gram genaamd Candy en zij krijgt een rood bandje.
Wat genieten een mooi gezond nest van Noeska. Vannacht slaap ik bij Noeska in de buurt zodat ik alles in de gaten kan houden.
De nacht komen we goed door. En de pups zijn gegroeid. Dag 2 verloopt goed. En toch slaap ik nog een keer bij Noeska in de buurt. En het gaat allemaal goed. We zijn trots op Noeska als moeder.

Op donderdag 23 april hebben wij een röntgenfoto laten maken omdat er op de echo maar 2 te zien waren, wou ik zien hoe groot ze waren. We werden mooi verrast dat het nestje groter is. Alles ziet er goed uit. Ook Hebben wij de laatste Herpus enting gehaald met Noeska

Zaterdag 25 april hebben wij de kamer van Noeska klaar gemaakt voor de bevalling. Nu kan ze er al lekker aan wennen